0
Evrokupovi

FOTO: Printscreen/Twitter

KOMEDIJA U LIGI KONFERENCIJA: Navijači grudvama gađali golmana, pa sudija prekinuo meč! (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.23 u 19:33

Jedna izuzetno bizarna situacija

U dinamičnom susretu petog kola Lige Konferencija, finski HJK i škotski Aberdin odigrali su neodlučeno 2:2, u utakmici obavijenoj snegom i hladnoćom u Helsinkiju. Domaćin je poveo 2:0 zahvaljujući golovima Badea i Hostika, ali su se Škoti vratili preko Mekdonalda u 41. i Djuka u 56. minuti.

Uprkos činjenici da susret nije imao veliki rezultatski značaj, s obzirom da je finski klub već ispao iz svih kombinacija za prolazak u grupnu fazu, dok su Škoti teoretski mogli proći u nokaut-fazu, utakmica je postala interesantna zbog neobičnog događaja.

Sudija, koji je prvobitno nadoknadio četiri minute, bio je primoran produžiti igru na dodatnih 11 minuta. Razlog je bio incident u 92. minuti kada su gostujući navijači, pod uticajem snega i hladnoće, počeli gađati golmana HJK-a grudvama. Spiker ih je upozorio, no sudija je bio prisiljen prekinuti susret dok se situacija nije smirila.

Iako rezultatski aspekt nije bio presudan, zimski spektakl u Helsinkiju i neobični prekid zbog navijačkog ponašanja privukli su pažnju društvenih mreža, dodajući dozu neizvesnosti i dramatike na završetak ovog susreta u Ligi Konferencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter