0
Evroliga

FOTO: YouTube/Screenshot

JANAKOPULOS BESAN NA EVROLIGU: ‘Cirkus!’

Objavljeno: 01.12.23 u 14:50

Grk bez dlake na jeziku.

Predsednik Panatinaikosa, Dimitrij Janakopulos prokomentarisao je suđenje u Evroligi na koje je prilično nezadovoljan i poručio da niko neće investirati u cirkus.

-Bez obzira na Arape i petrodolare koje ubacuju u ligu, sa ovakvim nivoom suđenja, nijedna ozbiljna kompanija neće nikada više investirati, ili dozvoliti da joj se ime povezuje sa ovakvim cirkusom – jasan je Janakopulos.

Prvi čovek grčkog tima poznat je po svojim kontravernim izjavam i da uvek kaže ono što misli. Podsetimo, sinoć je njegov Panatinaikos poražen u ‘Štark areni’ od Partizana u okviru 11. kola Evrolige rezultatom 92:87 nakon produžetaka. Dimitris je na svojim Instagram storijima objavio nekoliko snimaka sa utakmice, gde se navodno dešavaju sudijske greške za koje on smatra da su bile prevaga u korist ‘crno-belih’ i da je njegov klub zbog sudijskih grešaka izgubio.

 

4
13

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter