2
Evroliga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Anadolu Efes at Stark Arena on December 01, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČOVEK KOJI JE SLOMIO EFES IMA REČ: Trebala nam je ova pobeda, vidi se koliko je Lazić bitan!

Objavljeno: 01.12.23 u 23:42

Nemanja Nedović nakon utakmice dosadašnjeg dela sezone.

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 11. kola Evrolige na svom parketu protiv ekipe Anadolu Efesa, a rezultat po završetku meča iznosi 97:83.

Nakon meča, Nemanja Nedović izneo je svoje utiske nakon meča u kome je bio i više nego dobar.

Igrali smo agresivnije u odbrani. Tu su nam mnogo pomogli Lazić i Lazarević. Tek se sada vidi koliko je bitan Branko Lazić za ovaj naš sistem. Ovo je nagrada za sav trud koji smo uložili„, rekao je Nedović za Sport Klub.

Trebala nam je ova pobeda, ne znam… Bio sam pod nekom kočnicom, ali kada je prva trojka ušla, sve je bilo lakše. Ja sam jednostavno takav igrač, igrač trenutka. Pogđam u serijama. Trener Sferopulos mi daje svu slobodu i trudim se da mu se odužim na najbolji mogući način„.

Mi ne odustajemo od ove sezone. Borimo se i dalje. Trudimo se da napravimo seriju pobede. Daj bože da Efes bude ta neka prekretnica, znam jedan tim kome je Efes prošle sezone bila prekretnica„, rekao je Nedović.

Svoje utiske posle meča je izneo i Dejan Davidovac.

Dobra utakmica, važna pobeda.. Svesni smo koliko je ovo bilo bitno. Česitam ekipi na pobedi. Svaka pobeda nam je baš bitna. Nadam se da ćemo da uhvatimo kontinuitet. Uhvatili smo principe novog trenera, prošlo je već neko vreme. Mislim da ćemo biti sve bolji i bolji„, rekao je Davidovac, a potom i dodao:

U prvom poluvremenu smo igrali tu i tamo odbranu. Dozvolili smo im da postignu dosta poena, u drugom poluvremenu smo igrali dobru odbrani i na kraju pobedili što je najbitnije. Odbrana je definitivno bila ključna u drugom poluvremenu„.

5
1
2 Komentara
  1. Lazic je bitan ko lanjski sneg!! Covek ne zna košarku ništa klasični ragbi igrač preko koga se peru pare u zvezdi jer ne bi igrao nigde za više od 500 evra a on prima 30.000

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter