0
Fudbal
ženska kadetska fudbalska reprezentacija Srbije

FOTO: FSS

SRPKINJE KAO FRANCUZI: Naše fudbalerke spakovale 10 golova u mrežu Andore!

Objavljeno: 30.11.23 u 19:20

Izuzetna utakmica naših kadetkinja

U izuzetno ubedljivom nastupu, ženska kadetska reprezentacija Srbije (WU17) nije ostavila prostor za iznenađenje savladavši Andoru rezultatom 10:0 (4:0) u drugom kolu prvog kruga kvalifikacija za plasman na prvenstvo Evrope.

Na terenu smo videli apsolutnu dominaciju naših devojaka, koje su postigle čak 10 golova i potvrdile svoju premoć nad protivnicom. Igračica koja se posebno istakla bila je Vasić, upisavši het-trik i time doprinoseći impozantnoj pobedi.

Utakmica je bila prilika za selektora Aleksandra Petrovića da pruži šansu većem broju igračica, a rezultat od 10:0 jasno ukazuje na širinu i kvalitet tima.

Ova ubedljiva pobeda postignuta je protiv autsajdera grupe, gde se još nalaze Izrael i Letonija. Nakon ovog rezultata, devojke su stekle značajnu prednost u grupi i sa puno samopouzdanja nastaviće borbu za plasman na prvenstvo Evrope.

U drugom meču dana, Izrael je takođe ostvario pobedu, savladavši Letoniju rezultatom 2:0. Rezultati u grupi otvaraju mogućnost za zanimljive okršaje u narednim susretima, dok se naše devojke nadaju nastavku uspešnog puta ka evropskom šampionatu.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter