0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@WestHam

SRAMAN POTEZ ENGLEZA: Vest Hem na skandalozan način predstavio Srbiju! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 30.11.23 u 18:20

Nije džabe Nikola Pašić pre više od 100 godina dao čuvenu izjavu

Fudbaleri TSC-a suočavaju se s neugodnim trenucima pred večerašnji susret sa londonskim Vest Hemom, jer su gosti iz Engleske izazvali kontroverze objavom fotografija na društvenim mrežama.

Ekspedicija Vest Hema, koja trenutno boravi u Bačkoj Topoli, odlučila je iskoristiti slobodno vreme kako bi istražila grad. Međutim, umesto da istaknu lepote lokalne kulture i arhitekture, klub je na svom zvaničnom Tviter profilu objavio fotografije urušenih kuća i zgrada u Bačkoj Topoli.

Ova objava je izazvala oštre reakcije i oprečne komentare, budući da se mnogi smatraju da je to neprikladan način predstavljanja grada i države u kojoj se nalaze. Mnogi korisnici društvenih mreža izrazili su svoje nezadovoljstvo ovakvim potezom londonskog kluba, ističući da Srbija, uključujući i Bačku Topolu, ima mnogo toga lepog za pokazati.

Ovaj skandal dolazi uoči važnog fudbalskog susreta između TSC-a i Vest Hema, a ovakvo ponašanje gostujućeg tima moglo bi dodatno zaoštriti atmosferu pred meč. Ostaje da se vidi kako će se klubovi i javnost u Srbiji nositi s ovim neprimerenim potezom gostujućeg tima.

A mi se prisećamo izjave Nikole Pašića: „Srpsko dete kada se rodi, treba naučiti da prezire Engleze!“

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter