0
Evroliga

FOTO: Starsport

(POLUVREME) PARTIZAN – PANATINAIKOS: Arena se budi, Ledej vraća svoju ekipu na „noge“

Objavljeno: 30.11.23 u 21:34

Vraćaju se crno-beli u igru.

Košarkaši Partizana dočekali su ekipu Panatinaikosa u utakmici 11. kola Evrolige u Štark areni od 20.45 časova.

Tim Ergina Atamana u Štark arenu stiže kao favorit, s obzirom na trenutnu formu, četiri vezana trijumfa i plasman na tabeli.

Dolaskom atinskog velikana u Beograd najavljuje se Partizanov mesec domaćinstva, pošto će crno-beli u prve tri sedmice decembra samo jednom igrati van prestonice Srbije, računajući i regionalno i evropsko takmičenje.

PRVA ČETVRTINA

Obe ekipe su odlično otvorile meč, konstantno se igrao koš za košem. Prvi osetniji plus za goste iz Atine bio je pri rezultatu 7:12 kada je tri slobodna bacanja realizovao Grent. Zek Ledej je fantastično započeo ovaj meč koji je u jednom momentu vezao četiri poena. na parket su u prvoj deonici ušli Aleksa Avramović i Kevin Panter. Kaboklu je imao fenomenalnu završnicu prve četvrtine, prvo zakucavanje, a zatim pogodak pod faulom. Prva deonica završena je rezultatom 20:21 za Panatinaikos.

DRUGA ČETVRTINA

Gosti su početkom druge deoonice bili dominantniji. U jednom momentu Panatinaikos se odvoji na +8 (28:36). Ekipa Željka Obradovića „kuburla“ je sa odbranom još od početka meča, pokušavali su uporno da pronađu kontinuitet. Ipak, crno-beli porbenošću uspevaju da uhvate ritam i obezbede egal (36:36) poenima Zeka Ledeja. na kraju prvog poluvremena Partizan ima pola koša prednosti 39:38.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter