1
Evrokupovi

Dragan Micic, Perica Ognjenovic i Gordan Petric Goran Bunjevcevic komemoracija sahrana 30.6.1018. Jun 30. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

‘OČEKIVAO SAM BOLJI JANG BOJS’: Legenda Crvene zvezde iznela svoje mišljenje o duelu u Bernu!

Objavljeno: 30.11.23 u 13:58

Nije fasciniran rivalom.

Crvena zvezda je u okviru 5. kola grupne faze Lige šampiona poražena od Jang Bojsa sa 2:0. Tim porazom, oprostila se od svih šansi da se nađe u Evropi nadolazećeg proleća. Svoj utisak o tom duelu u Bernu, izneo je legendarni Perica Ognjenović:

‘Očekivao sam mnogo bolji Jang bojs. Očigledno je da je i na Švajcarce loše uticao značaj utakmice. Zvezda je imala veći broj zrelijih prilika za gol, međutim, ovaj nivo takmičenja jednostavno ne trpi toliki broj promašaja. Kazne su stizale po nepisanom pravilu, tu nema ljutnje.’ – rekao je Perica Ognjenović u razgovoru za Sportski žurnal, te potom dodao:

‘Iako se pre početka sezone stekao utisak da Zvezda ima dve ekipe, ispostavilo se da izbor igrača nije dovoljno veliki za takmičenje na tri fronta. Pogledajte recimo Bukarija. Na nekoliko utakmica je bio glavni igrač, ali potrošnja je očigledna. Mančester siti i Lajpcig su daleko iznad nas po kvalitetu, međutim, svi smo se nadali trećem mestu. Potrebna je detaljna analiza da bi se videlo šta je valjalo, a šta nije. To najbolje znaju ljudi iz kluba.’ – zaključio je on.

1
2

1 Komentara

  1. To kako su igrali i na šta liči ta igra bolje znaju svi ostali a u klubu znaju da su apsolutno svi jako dobro finansijski prošli i idu još dalje. Krava se muze punom parom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter