1
Evroliga

FOTO: Starsport

„NIKO U EVROPI NAS NE MOŽE ZAUSTAVITI“: Ledej svima jasno stavio do znanja kako se njegov tim oseća

Objavljeno: 30.11.23 u 23:23

Ledej je odigrao verovatno i najbolji meč ove sezone.

Košarkaši Partizana savladali su ekipu Panatinaikosa u neverovatnom meču 11. kola Evrolige u Štark areni, a nakon pobede nad grčkim timom Zek Ledej rekao je kako njegov tim niko ne može da zaustavi u fazi napada.

Ledej je odigrao verovatno i najbolji meč ove sezone, postigavši 25 poena protiv tima iz Atine.

„Zasigurno nam je bila potrebna ova pobeda. Dobro je da se kapiten Panter vratio. Trebala nam je ekslpozivnost na perimetru. Glavno je bilo da uhvatimo skokova. Ofanzivno, mislimo da niko u Evropi ne može da nas zaustavi. Tako se osećamo“, rekao je Ledej i potom se osvrnuo na navijače:

„Navijači su tu uvek uz nas. Imali smo loš period, a sada gradimo momentum“

Njima se zahvalio i trener Željko Obradović.

„Hvala svim ljudima, hvala igračima koji su se borili do kraja. Velika pobeda“, kratak je bio u izjavi posle meča trener Partizana.

Utiske posle meča je podelio i Pi Džej Doužer.

„Potrebno je da svaki igrač da svoje najbolje, čak i oni koji nisu tu. Pohvala i za navijače, hranimo se time. Bila je veoma intezivna utakmica. Kao što sam rekao, atmosfera je bila sjajna. Svaki poen se računao“, istakao je Doužer.

 

 

 

19
3

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter