0
Evroliga

FOTO: Starsport

MOŽE LI PARTIZAN DA POBEDI PAO? Ovako kladionice vide sudar grčkog i srpskog velikana u Evroligi!

Objavljeno: 30.11.23 u 18:52

Crno-beli žele da slave protiv favorita

Uzbudljiva košarkaška akcija stiže u „Štark Arenu“ u četvrtak od 20.45 časova, gde će košarkaši Partizana odmeriti snage sa ekipom Panatinaikosa u okviru 11. kola Evrolige. Crno-beli će pokušati da ostvare petu pobedu u takmičenju i naprave pomak ka gornjem delu tabele.

Panatinaikos, predvođen trenerom Erginom Atamanom, stiže u Beograd nakon niza od tri uzastopne pobede u Evroligi. Ovo je lansiralo grčki tim u gornji deo tabele, a pojačanja koja su dovedena dodatno su ih svrstala u red favorita za plasman u Top 8 ove sezone.

Posebno emotivan momenat za navijače Partizana biće povratak Matijasa Lesora, nekadašnjeg ljubimca, u „Štark Arenu“. Lesor sada nosi dres Panatinaikosa, što će ovom susretu dodati posebnu draž.

Kladionice su ovoga puta postavile kvote koje ukazuju na to da Partizan nije toliko veliki favorit kao u nekim prethodnim mečevima na domaćem terenu. Kvota na pobedu Partizana iznosi 1,65, što znači da se procenjuje da imaju oko 65% šanse za trijumf nad Panatinaikosom. S druge strane, Grcima je dodeljena kvota od 2,35, što odražava približno 35% šanse za njihov trijumf u Beogradu.

Očekuje se neizvestan susret u „Štark Areni“, a ljubitelji košarke s nestrpljenjem iščekuju kako će se Partizan nositi s izazovom protiv Panatinaikosa pod vođstvom legendarnog trenera Željka Obradovića.

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter