0
Evroliga

Stefan Lazarevic Evroliga, Olimpijakos - Crvena Zvezda, 22.12.2022. foto: STARSPORT

LAZAREVIĆ PRED EFES: ‘Sutra je velika prilika – Odigrali smo dobro u Novom Mestu!’

Objavljeno: 30.11.23 u 16:23

Pobeda je imperativ.

Košarkaši Crvene zvezde sastaju se u petak od 20 časova sa ekipom Anadolu Efesa. Meč se igra u beogradskoj ‘Štark areni’, a gosti dolaze kao izraziti favoriti u ovom susretu. Pred taj meč za medije je govorio Stefan Lazarević.

‘Kao što ste i sami rekli, važna utakmica u Evroligi za nas, igramo pred domaćom publikom na domaćem terenu. U zadnje vreme od Fenerbahčea nismo imali pozitivan rezultat u Evroligi, međutim mislim da je sutra prava prilika, imali smo dobru utakmicu u Novom Mestu i smatram da su se pojedini igrači podigli na toj utakmici i da smo svi ušli u dobar ritam, što je neka dobra uvertira pred sutrašnju utakmicu.’ – rekao je Lazarević i potom odgovorio na pitanje novinara, koji je konstatovao da je ovo poslednji voz Zvezde ako planira da uđe u trku za TOP8:

 

‘Pa nije sad da razmišljamo o tome idemo od utakmice do utakmice, tako da nam je bitna ova sledeća, tako ćemo i posle nje razmišljati o sledećoj, o tom potom polako.’ – zaključio je krilni košarkaš Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter