0
Fudbal

Dusan Tadic Fifa World Cup 2022, Group stage G, football pres, 23. Novembar 2022 foto: STARSPORT

DUŠAN TADIĆ POSTAJE INVESTITOR: Kapiten Srbije pokrenuo ozbiljan projekat u Novom Sadu!

Objavljeno: 30.11.23 u 19:55

Evo o čemu je reč

Dušan Tadić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, pridružuje se grupi poznatih sportista poput Stankovića i Kolarova, koji su „uplovili“ u investitorske vode. Prema informacijama portala „021.rs“, Tadićeva firma ulazi u izgradnju poslovne zgrade u Novom Sadu, zamenjujući trenutni kompleks hotela „Sajam“.

Firma, u kojoj kapiten „Orlova“ ima polovinu vlasničkog udela, zajedno sa njegovim poslovnim partnerom, saigračem i prijateljem Milkom Novakovićem, planira izgradnju objekta na mestu hotela „Sajam“. Ovo nije prvi put da Tadić investira u nekretnine u Srbiji, pokazujući interes i van fudbalskog terena.

Regulatorni plan za ovu lokaciju predviđa izgradnju objekata visine do deset spratova, uz mogućnost rušenja trenutnog hotela „Sajam“ kako bi ustupio mesto novom, modernom kompleksu.

Ukoliko se planovi ne promene, ovaj poslovni objekat će biti treća nekretnina u Srbiji u koju Tadić i Novaković ulažu, demonstrirajući svoj interes i angažovanje u raznovrsnim poslovnim poduhvatima van sportskog domena. Očekuje se da će njihovo investiranje dodatno doprineti razvoju i transformaciji urbanog prostora u Novom Sadu.

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter