0
Evrokupovi
Vladimir Matijašević

FOTO: FK Čukarički

DEKI STANKOVIĆ HVALIO, MATIJAŠEVIĆ NIJE OSTAO DUŽAN: ‘Želim mu sreću i da osvoji Ligu konferencija, ali da se ne raduje u Leskovcu!’

Objavljeno: 30.11.23 u 13:24

Uzajamno poštovanje.

Čukarički večeras od 21h u Leskovcu dočekuje ekipu mađarskog Ferencvaroša. Trener gostiju je Dejan Stanković, koji je biranim rečima govorio o ‘Brđanima’, na šta je odgovorio Vladimir Matijašević:

‘Hvala Dejanu Stankoviću na lepim rečima koje još više dobijaju na težini kada ih izgovori jedna takva fudbalska veličina. To je istovremeno i potvrda da je Čukarički na pravom putu kada je u pitanju filozofija kluba. Dejana znam i više od 30 godina, igrali smo zajedno u mlađim reprezentativnim kategorijama i, pre svega, jako ga cenim kao čoveka, a zatim i kao igrača i sada trenera.’ – rekao je Matijašević i potom nastavio:

FOTO: Twitter/ Ferencvárosi TC

‘Ubeđen sam da će i na klupi da napravi veliko ime kao na terenu i jako mi je drago što je kao trener debitovao upravo protiv Čukaričkog. Želim mu svu sreću u budućnosti, da se ne raduje večeras u Leskovcu, ali da prođe dalje i osvoji Ligu konferencije.’ – zaključio je sportski direktor Čukaričkog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter