0
Fudbal

FOTO: FK Čukarički

(POLUVREME) ČUKARIČKI IMA GOL PREDNOSTI PROTIV FERENCVAROŠA: Luka Adžić sjajnom egzekucijom doveo ‘Brđane’ u vođstvo! (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.23 u 21:47

Hrabra partija domaćih.

Fudbaleri Čukaričkog dočekali su Ferencvaroš od 21 čas na gradskom stadionu Dubočica Leskovcu u okviru petog kola Lige Konferencije.  Na poluvreme se otišlo rezultatom 1:0 za tim sa Banovog brda, a strelac jedinog pogotka bio je Luka Adžić u 11. minutu.

Prvo poluvreme:

Već u 3. minutu su gosti imali šansu kada je Markinjoš imao solo prodor po desnoj strani, ušao u kazneni prostor, šutirao, ali je Filipović bio na mestu. ‘Brđani’ su iz prve akcije poveli kada je Kovač loptu pustio na levi bok do Luke Adžića, a on je sjajnim udarcem prebacio odbrnau i golmana Ferencvaroša i doveo svoj tim u vođstvo u 11. minutu.

Odmah je pretio Ferencvaroš kada je Pešić šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta završila preko gola. Ponovo su pretili domaći  u 17. minutu kada je Miladinović oprobao svoj šut sa distance, ali je lopta završila pravo u ruke čuvara mreže gostiju. Nisu odustajali fudbaleri Čukaričkog pa su ponovo imali šansu u 27. minutu kada je Cetković atraktivno petom proigrao Ivnovića, koji je šutirao, ali su defanzivci mađarskog tima izbacili loptu u korner.

Na kornera koji je izvei Adžić lopta se od defanzivaca Ferencvaroša odbila do Ivanovića koji bio na ivici šesnaesterca, opalio, ali je golman gostiju sa velikom nesigurnošću uhvatio loptu. Nakon toga izabranici Dejana Stankovića su preuzeli inicijativu i konsolidovali su se, ali su defanzivci Čukaričkog bili na visini zadatka.  Izdržali su domaći i na odmor otišli golom prednosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter