0
Fudbal

FOTO: Twitter/Ferencvárosi TC

PEŠIĆ: ‘Dosta njih iz publike me je vređalo, sreća mora da se zaluži!’ (VIDEO)

Objavljeno: 30.11.23 u 23:56

‘Hoću da pohvalim ekipu Čukaričkog, igraju lep fudbal.’

Fudbaler Ferencvaroša, Aleksandar Pešić je nakon pobede nad ‘Brđanima’ posebno istakao hrabru igru srpskog tima i da se vidi veliki napredak u igri.

Uf, pa jeste, da li mi prijaju, da li to ide samo po sebi, ne znam… Hoću da pohvalim ekipu Čukaričkog, igraju lep fudbal, veliki napredak se vidi u igri. Mislim da smo imali više sreće, nismo dobro ušli u utakmicu. Čukarički nam nije dao, mi nismo dobro stajali na terenu – rekao je.

Dotakao se publike.

– Dosta njih je došlo da me podrži, a dosta njih me je i vređalo. Sad, malo i sreća, ali ona se na kraju zasluži – jasan je Šilja.

Dodao je da sve ovo mora da se zaboravi i da moraju da nastave ovako.

-Treba što pre da se zaboravi ova utakmica, da se pripremimo za narednu u prvenstvu. Imamo tri loša rezultata tamo. Moramo da idemo dalje – kazao je.

Nije ga iznenadila igra Čukaričkog.

– Iskreno nije me iznenadilo, jer su dobri igrači i znam ih od ranije, vidi se napredak u igri, pokrili su sve što smo zamislili. Ovo je sve za njih novo i treba im kontinuitet, Evropa, prvenstvo, izvući će se brzo – poručio je bivši igrač Crvene zvezde.

Razume reakcije fudbalera i trenera domaćeg tima.

– Pa dobro, jeste.  Kad se izgubi ovako utakmica, svi su nervozni, razumem ih, jer bih ja možda bio i još gori. Ja sam srećan, ali razumem ih, jer bih ja sto posto bio i gori – zaključio je Pešić.

Podsetimo, fudbaleri Ferencvaroša pobedili su Čukarički u okviru petog kola Lige Konferencija rezultatom 2:1 golom Pešića u poslednjim minutima utakmice.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@_hotsport.rs)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter