0
Fudbal

FOTO: HotSport

MATIĆ BESAN NAKON PORAZA: ‘Primili smo pogodak nakon velike sudijske greške!’

Objavljeno: 30.11.23 u 23:36

‘Ponosan sam na momke kako su odgrali.’

Trener Čukaričkog, Igor Matić je nakon poraza od Ferencvaroša istakao da je sve ovo fudbal, ali da su njegovi izabranici odigrali hrabru i odličnu utakmicu.

-Vruća glava nakon ovakvog poraza, To je fudbal, dešavaju se ovakve stvari. Ponosan sam na momke kako su odgrali. Imali smo par situacija koje nismo iskoristili, bili smo hrabri, donosili dobre odluke. Primili smo gol u 98. minutu nakon velike sudijske greške nakon faula nad našim igračem. Već za vokedn očekujemo tešku utakmicu u domaćem prvenstvu za koju moramo da se pripremimo. Čestitao bih Ferencvarošu i mom prijatelju Dejanu Stankoviću – naveo je.

Dodao je da je ovaj poraz emotivno težak.

-Emotivno jako težak poraz, pogotovu kad primite ovakav gol. Nije mi jasno kako sudija nije svirao faul. Rekao sam momcima da je obaveza da podignemo glavu i nema nazad. Prvi ja ne smem da spustim glavu, moramo da verujemo u sebe. Ovo danas što smo radili bilo je odlično i ja sam zadovoljan njihovim zalaganjem. Ovo su mladi momci koji se maksimalno trude i zalažu – jasan je Matić.

Podsetimo, tim sa Banovog brda poražen je rezultatom 2:1 od mađarskog tima u okviru petog kola Lige Konferencije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter