0
Evrokupovi
FK TSC - FK Čukarički

Luka Adzic (L) is challenged by Ivan Milosavljevic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 Play Off match between TSC Backa Topola and Cukaricki on stadium TSC Arena on April 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ČUKA I TSC TRAŽE ČUDO: Kladionice daju minimalne šanse srpskim klubovima za pobedu u Evropi!

Objavljeno: 30.11.23 u 17:33

Čeka ih pakleno težak zadatak

Večeras će fudbaleri TSC-a i Čukaričkog pokušati da prekinu niz neuspeha u svojim evropskim kampanjama, suočavajući se sa izuzetno teškim protivnicima u okviru 5. kola Lige Evrope i Lige konferencija. TSC će dočekati Vest Hem na domaćem terenu u Bačkoj Topoli, dok će Čukarički ugostiti Ferencvaroš u Leskovcu.

Obe ekipe su već izgubile realne šanse za plasman u narednu fazu takmičenja, ali će se večeras boriti za prestiž i pokušati popraviti utisak iz prethodnih kola. TSC je do sada osvojio samo jedan bod, dok Čukarički stoji na nuli, pa će ove utakmice biti prilika za iskupljenje.

Bukmejkeri, međutim, nisu optimistični po pitanju uspeha srpskih klubova. TSC se suočava s visokim kvotama od čak 7,50 za pobedu na domaćem terenu, dok se Čukarički smatra autsajderom sa kvotom od 7,00. Engleski i mađarski klubovi, Vest Hem i Ferencvaroš, imaju rezultatski motiv i veliku prednost prema kvotama, dodatno smanjujući šanse domaćih ekipa.

Uprkos sjajnom nastupu TSC-a u Engleskoj, gde su čak poveli protiv Vest Hema pre nego što su poraženi sa 3:1, bukmejkeri ne veruju u iznenađenje. Kvota od 1,35 za pobedu gostiju ukazuje na jasnog favorita.

Čukarički ima nešto više šansi prema kvotama, ali su i dalje u ulozi autsajdera sa 17,5% procene za pobedu. Nerešen ishod postavljen je na 4,33, pružajući mogućnost za neki iznenađujući rezultat.

Ostaje da se vidi hoće li fudbaleri TSC-a i Čukaričkog uspeti da iznenade, osvoje važne bodove i doprinesu poboljšanju koeficijenta za srpski fudbal u evropskim takmičenjima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter