1
Domaći fudbal

Bosko Djurovski Crvena Zvezda - Radnicki Nis Super Liga Srbije 21.5.1017. MAJ 21. 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

BOŠKO ĐUROVSKI STAO U ZAŠTITU BARAKA BAHARA: ‘Treba da budemo strpljivi!’

Objavljeno: 30.11.23 u 12:21

Hladne glave izneo je svoje mišljenje.

Fudbaleri Crvene zvezde ispali su iz Lige šampiona porazom od Jang Bojsa u Bernu. Navijači su izrazito kritikovali Bahara i ekipu, ali je u zaštitu Izraelskog trenera stao nekadašnji trener ‘crveno-belih’, Boško Đurovski:

‘Ako pričamo o Zvezdi u noći kada smo izgubili, treba biti realan, Ja ne bih to nazvao razočaranjem, ali da nismo ispunili očekivanja to jeste. Ali treba da budemo zadovoljni jer smo naišli na ekipu gde smo bili egal, a ja mislim da smo stvorili šansi više nego kao celu utakmicu u našem prvenstvu. Ako analiziarmo stvarno smo propustili velike šanse. Ono što me raduje, to što je trener Bahar promenio sistem, da je shvatio je da treba da promeni, igrali smo pozadi sa čeiti igrača, nadam se da ćemo ovako da nastavimo.’ – rekao je Đurovski i odmah potom dodao:

FOTO: Starsport

‘Kao što sam rekao, Zvezdaši nisu zadovoljni, u prvenstvu smo gubili neke bodove gde nismo očekivali. Opet klažem treba da budemo strpljivi, Rodić, Bukari Ivanić su igrači koji su igrali Ligu šampiona, došao je novi trener, treba da budemo strpjivi, tu je mladi MIjatović od koga se mnogo očekuje.’ – zaključio je nekadašnji trener Zvezde u razgovoru na Prvoj u emsiji ‘Jutro’.

0
2

1 Komentara

  1. Barak sve radi naopako i treba biti strpljiv? Skoro će pola prvenstva a Zvezda je i dalje van forme dok se forsira totalni promasaj od Šerifa dotle se ne daje šansa Kriso ,Kvanga,Olajinka i ostalim Zvezdinim mladim igračima.Runi je bio Runi sa 16 godina a ovdje niko prije 28 izgleda ne može do prvog tima!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter