0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

ŽARKO LAZETIĆ PRED MEČ SA VEST HEMOM: „Nada postoji, moramo da budemo perfektni“

Objavljeno: 29.11.23 u 19:53

„Tinja nada, borićemo se“

Fudbaleri TSC-a sutra od 18.45 časova igraju protiv Vest Hema, a trener ekipe iz Bačke Topole, Žarko Lazetić istakao je da će se njegova ekipa dokle god ima šanse boriti za treće mesto u grupi Lige Evropa.

„Tinja nada, nadamo se i dokle god ima bilo kakve šanse pokušaćemo da ostvarimo što bolji plasman i da završimo kao treći u grupi. Koliko je to moguće – videćemo“, rekao je Lazetić na konferenciji za novinare uoči utakmice petog kola njegovog tima u Ligi Evrope, prenosi Mocartsport.

„Daćemo sve od sebe da svaka utakmica bude takmičarska, verujemo da ćemo već sutra pokušati da se približimo tome i da poslednja utakmica u Grčkoj odlučuje o tome da li ćemo prezimiti u Evropi. Očekivanja su uvek najveća moguća, bez obzira na protivnika, tako se i pripremamo“, dodao je on.

Klub iz Bačke Topole je trenutno poslednji na tabeli sa jednim bodom, odnosno ima tri boda manje od trećeplasiranog Olimpijakosa, dok Vest Hem i Frajburg imaju po devet bodova na svom kontu.

„Imamo iskustvo prve utakmice sa Vest Hemom gde smo bili dosta dobri defanzivno i uspevali dobro da pariramo. Sa samopouzdnjem iz poslednje utakmice i zbog onoga što vidim na treninzima, verujem da će igrači biti dosta bolji i sa loptom i da ćemo biti opasniji kada je u našem posedu“, rekao je Lazetić.

head coach Zarko Lazetic during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match between TSC and Vojvodina at stadium TSC Arena on April 07, 2023 in Backa Topola, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„Bitno je da produžimo vreme uspešnog takmičenja sa njima, u gostima smo bili vrlo dobri više od 60 minuta, ako sada to ode na 80 ili 90 možda bude i bolji rezultat“, dodao je trener TSC-a.

Lazetić je naveo da je zadovoljan do sada prikazanim u debitantskoj sezoni tima na evropskoj sceni, a kada bi mogao da menja, promenio bi – bodovni saldo i rezultate.

„Svodićemo račune kada prođu još ove dve utakmice. Sa kakvim se mi ekipama takmičimo u grupi… Ja sam generalno zadovoljan svime sem tih pola sata u Frajburgu, gde smo potonuli zbog rezultata. Sve ostale utakmice smo dobro parirali, momci su bili na maksimumu, ostali smo svoji, meni je važno da smo bili dosledni i u tome istrajali“, rekao je on.

„Nama su te utakmice pomogle da izgledamo onako protiv Partizana i Vojvodine, mi se još uvek navikavamo na ritam i intenzitet koji se igra u Evropi. Ocena je za sada prelazna, a verujem da će biti još bolja i da će biti bolji utisak, ako uspemo u ove dve utakmice da iskoričamo u tom smislu“, istakao je Lazetić.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter