0
Fudbal
Dejan Stanković

FOTO: Twitter/ Ferencvárosi TC

STANKOVIĆ PRED MEČ SA ČUKARIČKIM: „Svaka čast na hrabrosti, sada nemaju te okove“

Objavljeno: 29.11.23 u 17:32

Veruje Stanković da će Čukarički imati dobru sezonu

Trener Ferencvaroša Dejan Stanković održao je konferenciju za medije povodom utakmice 5. kola Lige konferencije protiv Čukaričkog koji će se odigrati sutra od 21 čas.

Pred sutrašnju utakmicu koja se igra na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu, utiske je izneo trener gostujućeg sastava:

„Ovo je najvažnija utakmica, jer je sledeća na redu. Ni ove prethodne nisu bile lake, grupa je teška. U poslednje vreme možda igramo dobro, ali malo plodova uberemo. Nadam se da ćemo u četvrtak biti pravi kako smo zamislili. Poznajem dobro ekipu Čukaričkog, i Dragana Galeta Obradovića i Vladimira Matijaševića, rade fenomenalan posao, znam kakva im je filozofija. Čestitam im na tome. Retko ko bi imao hrabrosti za tako nešto. To je spoj iskustva i sveže mladosti koja će svim silama probati da nas pobedi, ali verujem u svoje igrače“ – rekao je Stanković.

Veruje Stanković da će Čukarički imati dobru sezonu, iako trenutno ne ide sve po planu.

„Kada se igra Evropa, to odnosi mnogo energije i snage. Ja verujem da će Čukariči imati uspešnu sezonu, jer analizirajući protivnika detaljno, vidim da tu neće biti problema. Pričali smo i o tome, kada nemaš šta da izgubiš, igraš sa više rizika, nego kada je ispred tebe rezultatski bitna utakmica. To je jedan izazov za mlade igrače, da se pokažu, lepo je što imaju prilike da to urade u jednom klubu. To retko gde može da se vidi.“

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter