0
Evroliga

Head coach Ergin Ataman during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

„PARTIZAN IMA PROBLEM“: Ataman izneo svoja očekivanja pred meč sa Partizanom

Objavljeno: 29.11.23 u 16:40

Turski stručnjak ističe da njegov tim neće imati lak zadatak u Beogradu

U četvrtak 30. novembra, Partizan Mozzart Bet će od 20:45 dočekati atinski Panatinaikos. Utakmica 11. kola Evrolige se igra u Štark areni, a ulazi u najveću balkansku dvoranu će biti otvoreni dva sata pre početka susreta. Sada je svoja očekivanja pred izneo i strateg grčkog tima, Ergin Ataman. 

„Ovo je Evroliga, mnogi jaki timovi su dolazili u OAKA arenu da odigraju tešku utakmicu, a sada je red da odigramo jednu od tih utakmica na gostovanju. Teška je arena, ali imamo mogućnosti i možemo da igramo. Najvažnije je kako da sprovedemo našu strategiju na terenu“, rekao je Ergin Ataman, trener Panatinaikosa.

Turski stručnjak ističe da njegov tim neće imati lak zadatak u Beogradu, a nada se da će njegove igrače zaobići i povrede pred ovaj susret.

„Partizan je jako dobar tim sa odličnim trenerom kao što je Željko, ali za sada izgleda da imaju problema, posebno u poslednjih nekoliko utakmicama. Znamo da im je nedostajao Panter, važan igrač koji će igrati protiv nas. Biće to teška utakmica, nadam se da nećemo imati povrede pre utakmice“, poručio je Ataman.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter