0
Fudbal

FOTO: Twitter/Newcastle United FC

NJUKASAL OŠTEĆEN?: Englezi osuli paljbu na VAR nakon dosueđenog penala za PSŽ! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.23 u 11:45

Ostvrljani nezadovoljni.

U okviru petog kola Lige šampiona fudbaleri Njukasla Pari Sen Žermena remizirali su rezultatom 1:1, a u centru pažnje je bila odluka VAR-a da se dosudi penal za francuski tim. Imale su ‘Svrake’ prednost od 1:0 skoro čitav susret, ali je onda u 98. minutu Kilijan Embape sa bele tačke izjednačio. 

Ova odluka da se dosudi jedanesterac za Parižane izazvala je burne rekacije prvo kod trenera engleskog kluba, Edija Haua, a potom i kod bivših fudbalera na Ostvu. Strateg ‘crno-belih’ je istakao da ova odluka bila frustrirajuća i loša.

-Sudija je dobro sudio sve do tog trenutka. Bio je jak. Odluka je loša i frustrirajuća za nas jer je posle toga ostalo malo vremena. Nismo mogli ništa da uradimo. To nije bila ispravna odlika. U tom trenutku morate mnogo stvari da uzmete u obzir, prvo brzinu. To je bio rikošet kada je lopta usporila, izgleda potpuno drugačije kada se gleda uživo. Lopta ga je prvo pogodila u grudi, a zatim ga je udarila u ruku. Njegova ruka nije bila u neprirodnom položaju, ruke su pored tela, ali se on kretao – istakao je. 

Takođe, oglasili su se i legende engleskog fudbala koji su žestoko osuli paljbu na ovu odluku.

-Kako je, pobogu, ovo penal za PSŽ? Smešno – smatra Ger Liniker.

-Kakva gomila sra*a – napisao je legenda Njukasla Alan Širer.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter