0
Evroliga

FOTO: @okcthunder/X

SPAVAO SA MALOLETNICOM, A ISTRAGA NI DA MRDNE: Policija u ćorsokaku oko slučaja Gidi! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 29.11.23 u 20:51

Optužbe su nastale nakon što su fotografije i video-snimci Džoša Gidija i maloletne devojke objavljeni na društvenim mrežama

Džoš Gidi, igrač Oklahoma Siti Tandera, suočava se s ozbiljnim posledicama nakon optužbi da je bio u intimnim odnosima sa maloletnicom. Gidi je izgubio sponzorski ugovor vredan 40 miliona dolara, a postoji i zahtev dela sportske javnosti za njegovo proterivanje iz NBA lige.

Policija je pokrenula istragu, ali se suočava s izazovima jer porodica navodne žrtve odbija sarađivati i deliti svoja saznanja. NBA liga takođe vodi svoju istragu, ali zasad nema izveštaja o kaznenim merama protiv Gidija, koji i dalje igra utakmice za Oklahomu.

Optužbe su nastale nakon što su fotografije i video-snimci Džoša Gidija i maloletne devojke objavljeni na društvenim mrežama. Pitanje o ishodu ovog slučaja ostaje otvoreno, a ključni faktor može biti da li će se utvrditi da je devojka zaista lagala o svojim godinama.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter