1
Fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: FK Crvena zvezda

PUTUJ EVROPO I NE ČEKAJ NA NAS: Veliki krah Crvene zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.23 u 08:00

U Ljutice Bogdana potrebne radikalne promene.

Sinoć se ugasila svaka nada o velikom evropskom snu i upravo je ovo šamar realnosti za ‘moćnu’ i ‘veliku’ Crvenu zvezdu projektovanu za velika dela. Izabranici Baraka Bahara poraženi su od bukvalno drugog tima Jang Bojsa, tačnije pobedili su sami sebe rezultatom 2:0 i ostali bez Lige Evrope.

Da se vratimo na kraj prošle sezone i senzacionalne odluke da se za trenera dovede Barak Bahar. Ni proslavljena titula nije kako treba, a Miloš Milojević je bukvalno oteran sa ‘Marakane‘ koju istinski i sveg srca voli, a umesto njega je seo izraelsko trenersko čudo. Odmah po preuzimanju dirigentske palice čudensi Bahar je sklonio autoriteta i kapitena Crvene zvezde, miljenika navijača, Milana Borjana.

Imao je Izraelac odrešenu kesu da radi šta hoće, bez da mu se iko meša, a legendu kluba preko poziva telefona oterao iz tima, nesvakidašnje. Potom su usledila velika obećanja i pričalo kako će Zvezda biti jača i dominantnija nego ikad. Naravno, ‘Delije‘ su bile jako euforične po pitanju nove sezone, pošto je pripremni period bio kao iz snova, kao i sam start domaćeg šampionata.

Ali, ipak evo već dva ipo meseca tim sa Topdžiderskog brda muči muke kako odigrati utakmicu bez primljenog pogotka. Navijači su pogodili sa onom ‘Najskuplji ste, a loše igrate’ nakon remija sa TSC-om. 

E pa godspoine Bahar ne ide to tako. Promeni se ceo tim, oteraš vojnike koji su ginuli, ostavljali srce na terenu, a dovedu se neki preskupi Hvang koji će da proslavi rođendan uz pobedu Sitija ili neki Ndiaje, Điga, a na klupi sede deca kluba željna dokazivanja, ali da, oni će kako je to običaj u srpskom fudbalu biti prodati zarad profita, a onda će ponovo doći neki novi Ndiajde, Hvang ili Điga.

FOTO: FK Crvena zvezda

I šta sad? Posle toliko obećanja, euforija. Šta sa svim tim navijačima koji prevalili toliki put do Berna ili Lajpciga kako bi dali vetar u leđa. Nikad skuplja Crvena zvezda, a nikad gora.

6
1
1 Komentara
  1. Ov,aj komentator lupa gluposti.Nije Bahar sklopio ovaj tim.Izuzev golmana igrace su dovodili ovi sto dovode Kulibalija i vise od 30 promasaja za protekle tri godine.Bekove nisu u stanju da pronadju vise od pet godina,prodaju Erakovica kad je najpotrebniji,dovode wanga od 1,6m koji ima korak od 30cm.i pritom je najskuplje pojacanje ikad,a ne moze iz kornera da dobaci drugu stativu.Zna se ko je gazda ovog cirkusa i on je jedini krivac

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter