2
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA SAMU SEBE POBEDILA: Serija promašaja koji su surovo kažnjeni! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.23 u 08:25

Neverovatno.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Jang Bojsa rezultatom 2:0 u okviru petog kola Lige šampiona i samim tim ostali bez evropskog proleća. Sinoć smo bili svedoci da je fudbal surova igra i da se promašaji kažnjavaju, bez obzira koliko bio bolji tim na terenu. Ne broje se stvorene šanse, posed lopte, lepa i atraktivna igra, već rezultat i to je ono što je najvažnije, jer baš nikog ne zanima kako je ekipa došla do pobede, već da jeste i brzo se onda loša igra zaboravlja.

Sinoć su ‘crveno-beli’ bili po broju šansi za klasu iznad švajcarskog tima, ali su ‘Mladi momci’ iskoristili svoje prilike i odneli trijumf. Ni poklone i greške protivnika nismo uspeli da iskoristmo. Legendarni Žoze Murinjo je nakon osvojene Lige šampiona sa Interom nakon pobede nad Bajernom 2:0 rekao ‘nosite posed lopte kući, a ja ću trofej’.

Prva prilika gde je Zvezda morala da postigne gol jeste u 3. minutu kada je čuvar mreže Jang Bojsa loše ispucao loptu koja je došla do Ivanića, a on glavom spustio do Endijajea koji je trebao samo da lobuje golmana ili ‘bocne’ loptu, ali je on šutirao pravo u čuvara mreže domaćina.

Šansu za ispravku gosti su imali u 24. minutu kada je Ivanić proigrao Bukarija koji sam bio neometan, mogao je da bira kako će da završi akciju, ali je on sebi dao predug for i umesto da predribla golmana, lopta je završila upravo kod Raćopija.

Onda je na početku drugog poluvremena Zvezda imala akciju preko Bukarija koji je proigrao Hvanga na levoj strani, a on ušao u kazneni prostor, šutirao, ali je pogodio stativu.

Ponovo je Bukari mogao da bude asistent, ali sada je proigrao Mijatovića koji je ovo morao da pogodi, a igrao se 60. minut. Naime, Osman je prošao po desnoj strani i u srcu šesnaesterca pronašao napadača ‘crveno-belih’ koji je šutirao tik pored stative.

Nakon dva minuta Bukari je bio na sredini terena i pustio pas do Krasoa na levoj strani, koji je ušao u kazneni prostor i šutirao pravo u Rasćopija, a mogao je svakako da izabere drugo rešenje.

Zaista neverovatno da se ovoliki broj prilika nisu pretvorile u pogodak, makar jedna, ako ništa drugo.

0
0
2 Komentara
  1. Kako UEFA nije dala da sude sudije iz JSL? Cccc. Pokazali im Bojsi gde im je mjesto, a najbolje mjesto im je BG zona, beton liga i ni makac.
    Nek vam je svaka sledeća utakmica ista ovakva.
    Časti Terzo parizerom ekipu, šta gledaš, šta čekaš.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter