0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

OVO SE GROBARIMA NEĆE SVIDETI: FMP izdao važno saopštenje pred meč sa Partizanom!

Objavljeno: 29.11.23 u 12:30

Očekivana odluka.

Košarkaški klub FMP izdao je saopštenje pred susret sa Partizanom u kome se navodi da iz bezbedonosnih razloga neće biti slobodne prodaje karata.

– KK FMP SoccerBet obaveštava javnost da neće biti slobodne prodaje, niti distribucije karata, za utakmicu 10. kola ABA lige u kojoj Panteri dočekuju Partizan. Odluka je doneta na osnovu procene bezbednosti za sve učesnike i posetioce utakmice – ističu.

Potom se su naveli kome je omogućeno prisustvo na utakmici.

-Ulaz će biti omogućen samo vlasnicima godišnjih karata, sponzorima, kao i gostujućoj delegaciji prema spisku, a u skladu sa propozicijama ABA lige. Početak derbija 10. kola ABA lige zakazan je za subotu od 21 čas – ističu iz Železnika. 

Podsetimo, u okviru desetog kola AdmiralBet ABA lige u subotu od 21 čas odmeriće snage košarkaši FMP-a  Partizana.  Panter’  su u dosadašnjem delu šampionata ostvarili skor od 3-6 i nalaze na 10. mestu, dok su ‘Crno-beli’ na poziciji broj četiri sa 6 trijumfa i 3 poraza. 

 

 

7
9

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter