1
Košarka

FOTO: Starsport

DA LI SU OVO KONAČNO DOBRE VESTI ZA ‘CRNO-BELE’?: Panter i Aleksa treniraju sa prvim timom!

Objavljeno: 29.11.23 u 13:55

Veliki kadrovski problemi za Željka Obradovića.

Košarkaši Partizana dočekuju Panatinaikos u okviru 11. kola Evrolige sutra od 20:45 u ‘Štark areni’  jure petu pobedu u elitnom takmičenju. ‘Crno-beli’ igraju desetkovani, a najveći problem je definitivno kapitena Kevina Pantera Alekse Avramovića. Međutim, njih dvojica su počeli da treniraju sa ekipo, a Žoc bi trebalo da donese odluku pred sam duel da li će biti starteri.

Panter je doživeo povredu zadnje lože zbog koje odsustvuje oko mesec dana, dok je Avramović doživeo prelom nosa pre desetak dana na utakmici protiv Cedevite Olimpije. Definitivno bi mnogo značio njihov povratak na parket, jer bi onda roster bio širi, a igra Partizana dosta sigurnija.

1
0

1 Komentara

  1. Idemo CB zgazite PAO i neka Staman vidi kakva ga oluja zahvatila a taj problem za koji kaze da je Partizan u problemu imace ga on i njegova ekipa..NAPRED CB CB CB CB CB. !!!’n

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter