2
Fudbal

FOTO: Starsport

BINIĆ PORUČIO: ‘Bahar mora da bude blizak sa igračima, pa Ljupko Petrović je izlazio sa nama!’

Objavljeno: 29.11.23 u 13:15

‘Bilo bi dobro da u derbiju igra što više domaćih igrača jer bolje osećaju važnost utakmice od stranaca’.

Sinoć je za fudbalere Crvene zvezde završena evropska avantura, a najveći krivac za to je Jang Bojs koji je slavio na svom stadionu rezultatom 2:0. Činjenica je da je ovaj tim loše selektiran i da vlada loša atmosfera, a prvenstveno da trener ‘crveno-belih’ Barak Bahar ne radi posao kako treba i da je ustvari precenjen.

Takođe, velika zamerka na račun Izraelca je to što nije blizak sa igračima, a to je za Tanjug potvrdio i legendarni Dragiša Binić.

-Sve razumem i ratno stanje u njegovoj zemlji, ali mora da bude bliži sa igračima. Pa, Ljupko Petrović je izlazio sa nama u grad, ne da bi se provodio, nego na neki način „kontrolisao“. Nije u redu ni uvođenje Kataija i Kange u finišu, kod mene to ne bi moglo. Bilo bi dobro da u derbiju igra što više domaćih igrača jer bolje osećaju važnost utakmice od stranaca – poručio je.

Utakmica protiv Jang Bojsa ga je podsetila na njihovu protiv Grashopersa na ‘Marakani’.

-Činjenica je da se igrački dižemo, jedini minus ove sezone su izgubljeni bodovi od Jang Bojsa. Nismo imali sreće, moralo je da bude 2:0 posle pet minuta, na kraju bar četiri od onih šest sedam-šansi moralo je da završi u mreži. Nemam dilemu da smo bolji od njih, dali su nam dva gola bez šanse, utakmica me podsetila na naš duel protiv Grashopersa u Beogradu kada lopta nije htela u gol – priseća se legendarni osvajač Lige šampiona sa ‘crveno-belima’.

Pobeda u derbiju pod obavezno.

-Mi sad moramo da se konsolidujemo, pobeda u derbiju je pod obavezno, zbog samopouzdanja igrača, ali i navijača. Najlakše je kritikovati – jasan je Binić.

 

7
1
2 Komentara
  1. Zar sumnja postoji i u slučaju kad ste sami sa svojom organizacijom, komisijama, sudijama…? Ne veruju više ni sebi. To je kraj.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter