2
Evrokupovi

FOTO: Starsport

(POLUVREME) ZVEZDINI NAPADAČI BEZOPASNI U BERNU: Da li crveno-beli imaju snage da preokrenu najopasniji rezultat? (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.23 u 21:49

Fudbaleri Crvene zvezde igraju meč petog kola grupne faze Lige šampiona na gostovanju ekipi Jang Bojsa u Bernu, rezultat posle prvog poluvremena je 2:0 za domaće.

Crvena zvezda je imala odličan početak utakmice protiv Jang Bojsa. Već u 3. minutu, Ndiaj je imao priliku da matira golmana domaćih, ali je golman Aćopi uspeo da se iskupi odličnom reakcijom 1 na 1. Nedugo zatim, Ndiaj je dobio sjajnu loptu od Hvanga, ali nažalost, kriminalno je zahvatio loptu i propustio dve stopostotne šanse da donese prednost Crvenoj zvezdi.

Međutim, promašaji su brzo kažnjeni. Jang Bojs je postigao gol iz kornera, gde je Benitez šutirao, lopta je pogodila Glazera, a potom se odbila do mladog Nedeljkovića koji nesrećno poslao loptu u vlastitu mrežu. Ovaj nesrećan trenutak doveo je domaćina u vođstvo.

Ivanić je poslao odličnu loptu za Bukarija, koji je dao prejak for, i ako je bio sam samcijat na polovini ekipe iz Berna, ali opet neverovatan promašaj crveno-belih, golman je je odlično reagavo i bez ikakvih problema pokupio loptu, neverovatno…

Ndiaj je dobio dobru loptu od Bukarija, ali umesto da gleda ka golu, napadač je gledao kako da izboksuje penal, ali bezuspešno, napadač crveno-belih je imao sreće zbog činjenice da je prošao bez kartona.

Jang Bojsi dplaze do prednosti od 2:0 u 28. minuti preko Bluma, igrač ekipe iz Berna je šutirao „mlako“, lopta kači Dragovića, menja putanju i zbunjuje golmana Glazera, još jedan jeftino primljen gol za crveno-bele. Jang Bojsi iz dve šanse, dolaze do isto toliko golova.

Crvena zvezda je imala još jednu malo ozbiljniju šansu pred kraj prvog dela igre, ali Ivanićev šut je izblokiran, i dodeljen je korner za Jang Bojse, koji je posle toga loše izveden.

BONUS VIDEO:

2
1

2 Komentara

  1. Bahar je izasao na teren sa 8 obrambenih igrača a svi znamo sta se tad dešava,pitanje poraza je neizbježno samo se čeka vrijeme prvog primljenog gola.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter