1
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

PETARDA PARTIZANA U HUMSKOJ: Crno-beli razbili Šerif pred svojim navijačima i obezbedili evropsko proleće! (FOTO)

Objavljeno: 28.11.23 u 20:33

Izvanredna utakmica ovih mladića

Omladinski tim Partizana ostvario je neverovatan preokret i senzacionalnu pobedu nad Šerifom u drugom meču plej-ofa Lige mladih. Nakon poraza od 2:0 u Moldaviji, crno-beli su na domaćem terenu pokazali izuzetnu igru i slavili rezultatom 5:2 (3:0), čime su obezbedili prolazak u narednu fazu takmičenja.

Uzbudljiva utakmica u Humskoj bila je obeležena sjajnim partijama mladih bisera Partizana, a posebno su se istakli Dušan Jovanović i Nemanja Trifunović, obojica dvostruki strelci. Jovanović je mrežu protivnika tresao u 24. i 34. minutu, dok je Trifunović bio precizan u 25. i 73. minutu. Osim njih, Bogdan Mirčetić se upisao u strelce u 66. minutu, postavljajući konačni ishod na 5:2.

FOTO: FK Partizan

Ova ubedljiva pobeda omogućava omladincima Partizana da nastave takmičenje u Ligi šampiona i da se bore za osminu finala. Njihov sledeći protivnik biće određen žrebom, a mečevi se igraju na proleće. Omladinska ekipa Partizana, pod vođstvom trenera Nenada Stojakovića, demonstrirala je izuzetan talenat i timski duh, te s nestrpljenjem iščekujemo njihove naredne izazove u ovom prestižnom takmičenju.

8
0

1 Komentara

  1. Bar nas deca obradovase jer igraju jednostavno iz ljubavi prema fudbalskom nadmetanju i svetom grbu kluba. Igrajte se deco fudbala, uzivajte i radujte se u njemu jer to sutra necete vise moci.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter