0
Tenis

FOTO: Starsport

NE MOGU MU NIŠTA: Evo ko stoji iza afere doping kontrole u Malagi!

Objavljeno: 28.11.23 u 09:30

Nikako da nauče da je najveći svih vremena.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković imao je veliku neprijatnost u Malagi na Dejvis kupu kada je od njega zatraženo na ide na doping kontrolu pre meča sa Kamerunom Norijem. Sada je otkriveno da iza ovog skandala stoje ko drugi nego Britanci kome je  Nole trn u oku i ne mogu na se pomire sa tim da je najbolji.

Naime, privatna kompanija koja se bavi doping kontrolom nalazi se u Londonu, a očigledno je da im Đoković mnogo smeta. Išli su do te mere da su tražili da bude suspendovan ako bude pozitivan. To upravo govori o moći srpskog tenisera i da ne mogu da ga dobiju na terenu, pa su se služili prljavim trikovima kako bi ga sputavali, ali je Nole jači od svih, on je mentalna gromada. 

Međutim, postoji jedno pravilo koje ne ide na ruku Britancima, a ide Novaku. To je da igrači imaju pravo da sami odluče da li će se podvrgnuti doping kontrolu ili ne, a pre toga svim učesnicima Dejvis kupa Malagi budu saopštena pravila o istoj. Dakle, ‘velika silo’ pomirite se daje jedan Srbina najbolju svih vremena.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter