1
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

RIMLJANI NAJAVILI INVAZIJU NA BERN, META SU DELIJE: Italijani žude za osvetom!

Objavljeno: 28.11.23 u 15:03

Očekuju se neredi.

Kako navodi švajcarski portal ’20 minuta‘ navijači Rome najavili su opsadu Berna, a meta su najvatrenije pristalice Crvene zvezde.  Ove dve navijačke grupe imaju neraščišćene račune, pošto su ‘Delije’ napale grupu italijanskog tima 4. februara kada su im oduzele zastavu.

-Od 4. februara traje žestok spor između ultrasa Crvene zvezde i Rome . Oko 50 pristalica Crvene zvezde napalo je ultra grupu „Fedajn“ kod rimskog olimpijskog stadiona. Srbi su doputovali iz Milana, gde su prisustvovali košarkaškoj utakmici svog kluba. Tokom napada koji se dogodio nakon utakmice Serije A između Rome i Empolija, uspeli su da ukradu nekoliko navijačkih zastava Rome. Dve nedelje kasnije, na beogradskom fudbalskom stadionu zapaljen je naopako postavljen transparent sa natpisom „Fedajn“ – navode.

Dodaju da je sve spremno.

-Oči su sada sve više uprte u naredne datume na kojima bi ultrasi sa obe strane mogli da se sastanu – a prvi od njih je danas, utorak, u Bernu. Jer: Samo dva dana posle utakmice Lige šampiona između IB i Crvene zvezde, AS Roma igra protiv Serveta u Ženevi. Kako se može čuti sa aktivne navijačke scene Jang Bojsa, koja održava i prijateljske odnose sa italijanskim klubovima, Rimljani bi trebalo da rano stignu u Švajcarsku i planiraju napad na srpske ultraase – ističu.

Podsetimo, fudbaleri Jang Bojsa Crvene zvezde igraju meč petog Lige šampiona večeras od 21 čas u Bernu.

10
7
1 Komentara
  1. To nisu uradili navijači nego huligani i kriminalci ,oni ne idu na utakmice zbog kluba za koji navodno navijaju već zbog nereda koji planiraju napraviti.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter