0
ATP

FOTO: Laver Cup

NADAL PRIZNAO DA JE NOVAK NAJBOLJI SVIH VREMENA: Evo šta stoji u knjizi španskog šampiona! (FOTO)

Objavljeno: 28.11.23 u 17:44

Piše sve crno na belo, i potpisano.

Rafael Nadal i Rodžer Federer čine najveće rivalstvo u istoriju tenisa, a jedan čovek koji ih je obojicu zasenio jeste Novak Đoković, o kome je u nedavno napisanoj knjizi, španski dvadesetdvostruki Gren slem šampion govorio o srpskom teniseru.

– Kod Federera, pravilo je uvek strpljivo da se isključujete, znajući da ćete ga pre ili kasnije naterati da pogreši. Kod Đokovića nema jasnog taktičkog plana. Jednostavno je u pitanju igranje na najbolji mogući način, sa maksimalnim intenzitetom i agresijom, u nastojanju da zadrži kontrolu nad bodom, jer u trenutku kada mu dozvolite da dobije prednost, on je nezaustavljiv – napisao je Nadal.

 

Ovo je možda i donekle potajno priznanje od strane Španca da je Novak najbolji koji je ikada igrao tenis, iako je vrlo verovatno tačno da to nećemo čuti direktno od njega, barem ne u skorije vreme.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter