2
Evrokupovi

Foto: Printscreen/YouTube

KRAJ EVROPSKE ODISEJE CRVENE ZVEZDE: Jang Bojsi pokazali karakter protiv srpskog šampiona, i obezbedili proleće u Evropi!

Objavljeno: 28.11.23 u 22:57

Crvena zvezda je ostala bez mogućnosti da dočeka proleće u Evropi.

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su poraz od ekipe Jang Bojsa u petom kolu Lige šampiona rezultatom 2:0.


Iako su crveno-beli imali nekoliko izglednih prilika na samom početku meča, nespretna reakcija Koste Nedeljkovića u 8. minutu rezultirala je autogolom i vođstvom domaćina.

Nastavljajući sa pritiskom, Zvezda je doživela novi udarac u 29. minutu kada je Blum iskoristio grešku odbrane i postigao drugi gol za Jang Bojs.

I pored nastojanja Crvene zvezde da se vrati u meč, izostanak realizacije i neefikasnost su obeležili drugo poluvreme. Izgledne prilike za Hvanga, Mijatovića i Krasa nisu dovele do smanjenja rezultata. Na kraju, Jang Bojs je zasluženo pobedio, a Crvena zvezda je ostala bez mogućnosti da dočeka proleće u Evropi.

Ovaj poraz predstavlja izazov za klub da analizira trenutnu situaciju i donese odgovarajuće odluke kako bi poboljšao svoje performanse u evropskim takmičenjima.

Standings provided by Sofascore
0
3

2 Komentara

  1. Navikao sam da pobjedi bolji i bolji je i pobjedio. Ovi Zvezdinu nula, ne vrede ni po hiljadu eura, onaj Lučić tamo traži podršku, eto Terza nek ti parizer spremi i celom timu. Kako UEFA nije dala da sude sudije iz super lige Srbije, cccc, nagrdiste nam ovu zvezdu. Njoj u Evropi odavno mesto nije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter