0
Fudbal

FOTO: Starsport

VEČERAŠNJI DUEL VAŽAN ISPIT ZA BAHARA I VIKIJA: Oba stručnjaka pod velikim pritiskom! (FOTO)

Objavljeno: 28.11.23 u 12:15

Meč koji odlučujuje dalji tok sezone.

Večeras u okviru petog kola Lige šampiona od 21 čas u Bernu sastaće se fudbaleri Jang Bojsa Crvene zvezde u veoma bitnoj utakmici. Naime, pobednik ovog duela obezbediće evropsko proleće, a trenutno u boljoj poziciji je tim iz Ljutice Bogdana zbog bolje gol razlike. 

Ono što večeras odlučiti jeste i sudbine dvojice trenera Baraka Bahara Rafaela Vikija koji su pod velikim pritiskom medija i navijača. Nakon furioznog starta sezone ‘crveno-beli’ su posustali i već duži vremenski period igraju neprepoznatiljiv, zaostaju za Partizanom tri boda, a navijači su Baharu posle remija sa TSC-om dali žuti karton. 

FOTO: Starsport

Ova utakmica je pod moranjem i eventualni poraz bi značio ispadanje iz Evrope, Delije neće ostati imune na to, uzimajući činjenicu da je ovo najskuplji tim Zvezde u istoriji. Sa druge strane Jang Bojs je za vikend izgubio od ljutog rivala Ciriha i sada se nalazi na drugom mestu, a među najvatrenijem pristlicama vlada veliko nezadovljstvo. 

 

Tamošnji mediji tvrde da bi ovo za mladog Vikija mogao da bude poslednji meč na klupi ‘Mladih momaka’ ukoliko doživi novi poraz. Tako da nas večeras očekuje spektakl u kojem ćemo sigurno uživati jer je ulog dvostruki.

FOTO: Starsport
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter