17
Fudbal

FOTO: Starsport

ŠVAJCARSKI MEDIJI ŽESTOKO UDARILI NA SAM VRH ZVEZDE I SRBIJE: ‘Čist divlji zapad!’

Objavljeno: 28.11.23 u 09:50

Švajcarci podgrevaju atmosferu.

U okviru petog kola Lige šampiona od 21 čas u Bernu odmeriće snage fudbaleri Jang Bojsa Crvene zvezde u odlučujućem meču za evropsko proleće. Ova dva tima su dobro poznati rivali, a uticajni švajcarski portal ‘Blik’ žestoko je najavio ovaj susret udarivši na sam vrh ‘crveno-belih’ i predsednika Srbije.

-Koliko će izraelski trener Barak Bahar biti na funkciji u Crvenoj zvezdi? Ovo pitanje zaokuplja srpski fudbal, barem otkako je zaostatak za najvećim neprijateljem beogradskim Partizanom u ligi porastao na šest bodova. Iako je Zvezda posle poslednjeg kola uspela da prepolovi zaostatak na tri, situacija izraelskog stratega se nije značajnije popravila. Kao i Jang Bojs, beogradski tim je ciljao na treće mesto. A ako izgube u Bernu, ovaj san je gotov – započinju.
 
Dotakli su se i izjave defanzivca Čukaričkog, Ognjena Vranješa da Bahar vodi treninge sa tribine.
 
-Odbor je nedavno podržao čoveka koji je bio sa svojom porodicom u Izraelu tokom međunarodne pauze. Za razliku od navijača i ultrasa, koji su početkom meseca, posle remija u prvenstvu, uzeli trenera i tim za taoce i jasno im stavili do znanja da su rezultati neprihvatljivi. Glavna tačka kritike je da Bakhar često nije na terenu tokom treninga, već gleda jedinice odozgo. „To ne može da bude“, kaže Ognjen Vranješ, bivši igrač Crvene zvezde. „Nemate takav odnos sa svojim igračima. I to je početak kraja. Odnos mora biti tristo posto!“ – citiraju.
 
Govorili su i o predsedniku Vučiću.
 
-Nezadovoljstvo ili ne – Crvena zvezda, po običaju, može da računa na svog najvažnijeg navijača: predsednika Aleksandra Vučića. On poslušno osigurava da klub ne doživi finansijski fijasko, kao što bi zapravo trebalo da bude slučaj zbog ponašanja pri transferu. Dakle, dovodite Korejca Hvanga, ispranu zvezdu Olimpijakosa iz Pireja za 5,5 miliona evra, umesto da se oslanjate na svoje momke. Jedan od problema srpskog fudbala je što se talenat često rasprodaje sa 18 godina jer su svuda očigledne finansijske rupe. Tako se mogu puniti – dok se ne otvori sledeća rupa – ističu.
 
Na kraju su udarili na prvog čoveka Zvezde, Zvezdana Terzića.
 
-I na kraju, ali ne i najmanje važno, tu je Zvezdan Terzić, skandalima opterećen generalni direktor Crvene zvezde, koji je svojevremeno odležao sedam meseci zatvora zbog malverzacija. Njegova dva sina su završila u zatvoru jer su oružjem pretukli agenta reprezentativca Sergeja Milinkovića-Savića (sada igra za Nejmarov klub Al-Hilal). Terzić je, kako se navodi, ponudio savetniku da ga zaštiti – za 200.000 franaka. Kao odgovor dobio je šamar. Sinovi su se tada osvetili… Srbija, Beograd, Crvena zvezda. Čisti divlji zapad. Još uvek – navode.
261
34
17 Komentara
  1. Srbija je inače divlji zapad.Izazvali Prvi rat,u drugom većina bili fašističke sluge(četnici),Razbili Jugoslaviju,pa Srebrenica,pun Hag srpskih zločinaca…Sve je uzrok ovakve ocene čitavog sveta pa i Rusa.Srbiji treba uvesti Embargo na sve.Na fudbal posebno…

    1
    15
    Odgovori
    • Aj se ti zemara malo obrazuj i informisi. Cetnike nazvati fasistickim slugama govori u stvari ko je ovdje fasisticki podanik. Koga krivis za uzrok zla na svijetu jasno govori o mentalnom stanju. Zastrasujuce. Vjerovati u lazi zapada moze samo ogranicena osoba. Da li ti je lakse kad se ovako isprosipas? Kakva komedija citati. Vidi se da ti je familija obozava polukruzno skretanje. „U“ vam porodicni simbol.

      4
      1
      Odgovori
    • Jugoslaviju su razbili Slovenci i Hrvati pa sad služe kao lakeji u EU.U Srebrenici su pobijeni koljači i ubice srpskog naroda a Srbi su divan narod sa puno empatije i solidarnosti prema drugima.Kučan,Tuđman,Izetbegović-tročlana banda, koja je izazvala rat u SFRJ uz pomoć fašista sa zapada.U fudbalu smo ipak bolji od svih u regionu i tek ćemo biti,kao što smo uvek bili.

      4
      1
      Odgovori
    • Ovaj komentar je toliko zalostan i tuzan da ko god ga je napisao je upravo slican tome sto je napisao.Tesko tebi kada toliko mrzis.

      0
      0
      Odgovori
    • Teve kad sunetili izgleda otsekli ceo alat pa piseg gluposti pod naletim hormona. Razumem tvoju brigu za tvoje davne pretke srbima. Opusti se malo edukuj se ne teosi net za ovakva blamiranja jer neces jos dugo imati.

      0
      1
      Odgovori
  2. A sta bi tek rekli da su malo pretresli izjave Bojana Radovanovica ili Mateusa pa Asprogenisa. Sta bi sve pisali o ubijanju ljudi u bunkeru na stadionu ali im to nije bila tema vec pokusaj da destabilizuju Zvezdu, naravno to sve pisu evropski pedofili i moralne nakaze koji u svojim bankama cuvaju krvavi novac svetskih zlocinaca i kriminalaca.

    4
    14
    Odgovori
    • ja navijam za zvezdu od kad znam za sebe, takodje poznajem stitinak zvezdasa koji su svoju podrsku zvezdi zamrzli dok se klub ne vrati u stanje kakvo realno jeste, makar to znacilo ispadanje u nizi rang. U vreme najveceg dugovanja zvezde, kad se nije imalo za reflektore i racun za struju, posebno dugovanja koja sada ne znamo ni kolika su ni kakva je realna finansijska slika zvezde. Covek sa poternice zbog malverzacija(citaj kradja ili novac kluba odlazio u njegovu privatnu kasu) sa transferima kluba koji ima tradiciju, koji je imao izuzetani omladinski,juniorski pogon, koji se sada nalazi u 4 ili 5 rangu a mozda se i ugasio a bio je uvek prvoligas ili drugoligas-OFK Beograd. Dolaskom nove vlasti isti se vraca i gle cuda umesto zatvora i zaplene imovine postaje spasitelj zvezde. Pravi zvezdin zvezdan.a i treba da pisu sve moguce inostrane novine jer sve te rupe popunjavaju se parama gradjana ove zemlje Srbije.

      11
      2
      Odgovori
        • Nemojte zamjerat istina je istina.Nemamo mi strucnjaka nego nam treba tudja pamet.Al mi svoje ne cijenimo. nama je uvijek ljepse tudje perje.Suocite se s istinom bilo ko da je kaze

          5
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter