1
Evrokupovi

FOTO: Starsport

ZVEZDA BEZ POBEDE U LIGI ŠAMPIONA ČAK 1518 DANA: Poslednji trijumf sa Vladanom Milojevićem na klupi! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.23 u 08:40

Vreme je za trijumf.

Fudbaleri Crvene zvezde odmeriće snage protiv Jang Bojsa u okviru petog kola Lige šampiona večeras od 21 čas u Bernu. Ovo je najbitniji meč ‘crveno-belih’ u poslednjih nekoliko godina, jer pobeda znači da će prvak Srbija igrati Ligu Evrope na proleće, u suprotnom biće veliko razočarenje navijača koji su izraelskom stručnjaku dali žuti karton.

Tim iz Ljutice Bogdana još uvek nije ostvario pobedu u ovogodišnjem izdanju najelitnijem evropskom takmičenju. Osvojili su jedan bod iz četiri utakmice, upravo protiv švajcarskog tima u Beogradu kada je bilo 2:2. Zvezda na trijumf u Ligi šampiona čeka već malo više od 4 godine, tačnije 1.518 dana kada su dobili Olimpijakos rezultatom 3:1, 01. oktobra 2019. godine. Tada je na klupi ‘crveno-belih’ sedeo Vladan Milojević koga Delije smatraju neprikosnovenim i verovatno nikada neće prežaliti njegov odlazak.

1
1

1 Komentara

  1. Malo je bezveze ta racunica, jer od tada nam nismo igrali u grupnoj fazi lige šampiona. Isto tako može da se kaže da partizan nema pobedu u ligi šampiona od sezone 1983/1984, nema veze što su igrali samo dva puta posle toga grupnu fazu lige šampiona.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter