0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

EKSPEDICIJA IZ LJUTICE BOGDANA NA PREKRETNICI IZMEĐU EVROPSKOG PROLEĆA ILI RAZOČARENJA: Veoma važan meč za šampiona Srbije!

Objavljeno: 28.11.23 u 08:00

Biti ili ne biti.

Večeras od 21 čas fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Jang Bojsa u okviru petog kola Lige šampiona u Bernu. Ovo je sudbonosni meč za oba tima koji će odrediti dalji tok sezone. ‘Crveno-beli’ su takmičarsku godinu krenuli vrlo euforično, ali brzo je ta radost Delija pala u razočarenje i nezadovljstvo koje je preraslo u traženju smene Baraka Bahara.

FOTO: Starsport

Ulog je veliki, a Zvezdi pobeda obezbeđuje plasman u Ligu Evrope, a izraelskom stručnjaku dodatne poene kod najvatrenijih pristalica nekadašnjeg evropskog prvaka. Ovaj duel u Bernu je takođe veliki ispit zrelosti za ovaj tim, pošto ‘crveno-beli‘ imaju pozitivan skor protiv ‘Mladih momaka’ koji žude za velikom osvetom kada su 2019. godine ostali uskraćeni igranja najelitnijeg evropskog takmičenja.

U prošloj utakmici Crvene zvezda je odigrala remi sa švajcarskim timom 2:2, a Jang Bojs ovaj susret dočekuje u lošem momentu. Naime, za vikend su poraženi od svoj ljutog rivala Ciriha i samim tim pali na poziciju broj dva, a na istoj se nalazi i tim iz Ljutice Bogdana u Superligi Srbije.

Takođe, tim Rafaela Vikija igraće bez trojice standarnih igrača, Sedrika Itena, Kastriota Imerija i Malika Demea, što bi Barak Bahar i njegovi puleni morali da iskoriste i nastave pozitivnu tradiciju protiv ovog kluba.

 

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter