0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

FUDBALER JANG BOJSA DOBRO PAMTI 2019. GODINU: ‘Srbi će sve učiniti da izgube vreme!’ (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.23 u 10:55

‘Nije me briga za njihove navijače.’

Fudbaler Jang Bojsa, Žan Pjer Ensame govorio je za švajcarski ‘Blik‘ o predstojećeoj utakmici protiv Crvene zvezde pa se dotakao i duela iz 2019. godine. Istakao je da se dobro seća remija u Beogradu koji je bio 1:1 koji ih je koštao Lige šampiona i da će Srbi sve učiniti da izgube vreme.

– Još se sećamo dobro remija – 2:2 u Beogradu. Jaka faza posle poluvremena i ogroman trud u poslednjih petnaest minuta. Ali sećam se i remija u Beogradu 2019. godine, koji nas je koštao Lige šampiona. Srbi su učinili sve što su mogli da izgube vreme. Moramo biti spremni i na to – jasan je.

Dodao je da ga nije briga za navijače srpskog šampiona i da se računa samo pobeda.

– Igramo kod kuće. Stadion je pun. I pobedom, stvar je rešena. Ovo je jedinstvena prilika. To je finale. Kao kod kuće protiv Makabi Haife. I u finalu nema opcije. Računa se samo jedno: pobeda! Pritisak je još veći. Nije me briga za njihove navijače. Naši navijači će biti spremni. Moramo pretvoriti njihovu energiju u našu sopstvenu energiju. Već od zagrevanja – poručio je.

Za svaki meč se priprema uz Bibliju.

-Uvek ista knjiga. Biblija. Studiram je već pet godina, pokušavam je razumeti. To mi mnogo pomaže. Da budem smiren i stabilan kao osoba. Učim neverovatno mnogo stvari o sebi. Daću sve od sebe da postignem gol – zaključio je Ensame.

Podsetimo, u okviru petog kola Lige šampiona večeras od 21 čas u Bernu odmeriće snage fudbaleri Jang Bojsa Crvene zvezde. 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter