0
Evroliga

BELGRADE, SERBIA - JULY 04: Achille Polonara of Italy celebrates by cutting the net after winning the FIBA Basketball Olympic Qualifying Tournament Final match between Serbia and Italy at Aleksandar Nikolic Hall on July 04, 2021 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

EMOTIVNA SLIKA IZ ITALIJE: Polonara bez kose došao na trening Virtusa! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.23 u 19:55

Došao je na okupljanje odmah posle hemoterapije

Krilni centar Virtusa iz Bolonje, Akile Polonara, postao je pravi izvor inspiracije za sve svoje saigrače i ljubitelje košarke. Naime, pre otprilike mesec dana, Polonara se povukao sa košarkaškog terena zbog teških zdravstvenih problema – suočavao se s rakom.

Ovaj hrabri sportista odlučio se za borbu i prošao je kroz izazovnu fazu hemoterapije. Kao deo tog procesa, jedan od vidljivih simptoma bio je gubitak kose, što nije pokolebalo Polonaru da se vrati treninzima. Sa ošišanom glavom, sada trenira zajedno sa svojim saigračima, pružajući snažnu inspiraciju svima koji prate njegovu borbu.

Ovaj vidno pozitivan korak na treninzima sugeriše da se Polonara oseća dobro i da, kako se oporavlja, razmišlja o povratku na košarkaške terene. Njegova hrabrost i odlučnost ne samo da inspirišu sportski svet, već i šire, ukazujući na snagu ljudskog duha u suočavanju sa izazovima života. Svi mu šaljemo najbolje želje za brz i potpun oporavak.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter