0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

ČUVENI BIZNISMEN PRATI SUSRET U BERNU: „Veoma ozbiljan rival, voleo bih da Zvezda pobedi!“

Objavljeno: 28.11.23 u 19:33

Jasno je naznačio za koga će navijati

Fudbaleri Crvene zvezde suočavaju se sa ključnim trenutkom u Ligi šampiona, jer večeras od 21:00 čas igraju protiv Jang Bojsa u Bernu. Sa imperativom pobede, crveno-beli se nadaju osvajanju tri boda kako bi stekli šansu za plasman u Ligu Evrope.

Utakmica će biti posebno izazovna s obzirom na prethodni susret u Beogradu, gde su mladi fudbaleri Jang Bojsa pokazali svoju snagu, čak i protiv aktuelnih šampiona Evrope, Mančester sitija. Stoga, Crvena zvezda ima težak zadatak, ali je i svestna da je ovo prilika koju mora iskoristiti.

Uoči ovog ključnog susreta, slovenački biznismen Milan Mandarić izrazio je svoju podršku Crvenoj zvezdi, naglašavajući ozbiljnost Jang Bojsa. Mandarić je izjavio da, iako bi voleo da vidi pobedu crveno-belih, očekuje veoma težak i zahtevan susret. Ova podrška od strane iskusnog sportskog menadžera dodatno motiviše ekipu pred ovaj važan duel.

Pobeda u ovom meču ne samo da bi donela Crvenoj zvezdi treće mesto u grupi, već i plasman u dalje takmičenje kroz Ligu Evrope, čime bi se nastavila evropska fudbalska saga za ovu sezonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter