0
Fudbal

FOTO: Twitter/Real Madrid C.F.

ANĆELOTI PORUČIO: ‘Mnogo pričamo o povređenim igračima, nemamo poštovanja prema onim koji igraju!’

Objavljeno: 28.11.23 u 15:30

Madriđane očekuje meč protiv šampiona Italije.

Trener Real Madrida, Karlo Anćeloti govorio je za medije pred duel petog kola Lige šampiona protiv Napolija i istakao da se mnogo priča o povređenim igračima, a ne o onima koji igraju.

-Čini se da mnogo pričamo o problemima koje imamo i povredama nema poštovanja prema onima koji će igrati i raditi dobro. Važno je razmišljati o tome šta imamo. Oni doprinose na način koji se nikada nije očekivao. Ako smo sposoban da bude na nivou sa ovim problemima znači da je ovaj tim veoma dobar – jasan je.

Dodao je da nije iznenađen što je Valter Macari ponovo seo na klupu Napolija.

-Nisam iznenađen. On je veoma stručan trener, veliki je prijatelj i mislim da promena trenera uvek daje motivaciju igračima i to se i desilo. Protiv Atalante je ovo pokazao. Šta može. doprinosi njegovo iskustvo i poznavanje igre. Bio sam veoma dobar u Napulju. Bez opravdanja ili osvete – smatra bivši strateg Milana.
 
Naveo je da Raul radi odličan posao u omladinskom pogonu.
 
-Puno ste pričali o omladinskom timu, koji ne igra. Moramo sada da iskoristimo njihov kvalitet. Oni su malo doprineli što su Niko i Gonzalo igrali. Imamo Marija i Tea u timu i moramo Iskreno govoreći: imam puno poverenja u njih „Raulov rad je fantastičan, stižu spremni igrači. Moram da dam prednost onima koji su igrali manje kao Brahim, Lukas ili Fran, ali sam miran – jasan je Italijan
 
Najavio je takmičenje dvojice golmana Lunina Kepe.
 
-Lunin neće misliti da je sutra poslednja utakmica. Na dan povratka Kepa će se takmičiti sa Lunjinom. To je Lunin zaradio igrajući veoma dobro. Konkurencija je dobra. Imamo dva vrhunska golmana. Svaki može doprineti svojim kvalitetima – rekao je.
 
Na kraju je govorio o Belingemu.
 
-Englezi su ponekad imali problema da se prilagode španskom fudbalu. Belingem je zreo igrač i fantastičan igrač, koji se prilagođava bilo kojoj zemlji na svetu – zaključio je Anćeloti.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter