0
Tenis

FOTO: STARSPORT

NOVI VELIKI ISPAD ALBANACA: Hakovali ATP nalog i provocirali Srbe! (FOTO)

Objavljeno: 28.11.23 u 10:15

Skandal.

Albanski hakeri su zaposeli fejsbuk nalog ATP-a i postavili sliku sa utakmice protiv Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i drona sa zastavom ‘Velike Albanije’. Tada je defanzivac ‘Orlova’ Stefan Mitrović sklonio tu provokaciju, a meč je prekinut, naš nacionalni tim dobio je za ‘zelenim stolom’ 3:0. 

FOTO: Facebook/ATP Tour/Screenshot

Ovo je novi udar na Srbiju Novaka Đokovića, najboljeg sportistu svih vremena. U poslednjih mesec dana desile su se nekoliko provokacije i bizarne situacije koje su provokacije upućene na računa Srba. Nakon plasmana reprezentacije Albanije na Evropsko prvenstvo na trgu u Tirani proslavilo se uz paljenje naše zastave, a da naravno niko nije reagovao. 

Takođe, nakon što su stigle veliki broj čestitka na račun Srbije zbog plasmana u Nemačku naredne godine usledila je provokacija Ismaila Morine koji na zvaničnom instagram nalogu UEFA EURO 2024 provocirao Srbe. Podsetimo, Morina je zaslužan za onaj dron u Beogradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter