0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Krka/Drago Perko/košarka.sl

ZVEZDA SILNA NA POLUVREMENU, MITROVIĆ I NEDOVIĆ DIRIGENTI: Crveno-beli vode u Sloveniji!

Objavljeno: 27.11.23 u 17:41

Crveno-beli vode na poluvremenu.

Crvena zvezda gostuje Krki u Novom mestu, na tradicionalno teško gostovanju za crveno-bele, jer dvorana Leon Štukelj ne odgovara baš iz sezone u sezonu šampionu Srbije.

Ipak, rezultat na poluvremenu jeste 25:41.

Odlično je Zvezda otvorila meč, napravila osetnu prednost u prvih par minuta, pa je nakon tri minuta košarke trener domaćih morao da zove minut odmora. Domaći tim je za pet minuta igre ubacio svega jedan poen, pa su crveno-beli rano stekli dvocifrenu prednost.

 

Fenomenalno su igrali prvu deonicu Luka Mitrović i Nemanja Nedović, a treba napomenuti da je sjajni centar imao devet poena i četiri asistencije za desetak minuta, uz par promašenih otvorenih šuteva koje je kreira saigračima. Takođe zcezda nije izgubila loptu celu četvrtinu prvi put ove sezone.

Druga četvrtina je počela dosta lošije napadački za crveno-bele, obe ekipe su se mučile da pogađaju, a posebno treba istaći slabu rolu Šabaza Nejpira koji i dalje kuburi sa formom, a u prvom poluvremenu je imao indeks korisnosti neslavnih -4.

Domaći praktično igraju bez ikakvog ritma sa distance, ali ih je ofanzivni skok koliko toliko održao u pristojnom priključku, ali kompletan izostanak pogođenih šuteva je ipak uzeo danak, pa se otišlo na poluvreme se prilično velikim zaostatkom.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter