0
AdmiralBet ABA Liga

during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Crvena Zvezda and Armani Milan at Stark Arena on November 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA JURIŠA KA NOVOJ POBEDI: Lider na tabeli gostuje Krki u Novom Mestu!

Objavljeno: 27.11.23 u 12:33

Odlična šansa da se dobar niz u regionalno takmičenju nastavi

U sklopu 9. kola ABA lige, košarkaši Crvene zvezde kreću u gostovanje ekipi Krke u nadmetanju koje obećava uzbuđenje i neizvesnost.

Trenutni lider na tabeli, Crvena zvezda, sa sjajnim skorom od 7 pobeda i samo jednim porazom, ima za cilj da održi svoju dominaciju u regionalnom takmičenju. S druge strane, ekipa Krke se nalazi pri dnu tabele sa skorom od 2 pobede i 6 poraza, ali je poznato da takve statistike ne moraju nužno odražavati stvarni potencijal tima.

Utakmica će se održati u Novom Mestu, a početak je zakazan za 17 časova. Navijači i ljubitelji košarke moći će pratiti meč putem Arena Sport kanala.

Crvena zvezda, vođena trenerom Janisom Sferopulosom, želi nastaviti svoj uspon ka vrhu tabele i zadržati impresivan skor. Sa snagom tima i iskusnim igračima poput Nedovića, očekuje se da će pružiti još jedan uzbudljiv performans.

Sa obe ekipe motivisane da ostvare pozitivan rezultat, ljubitelji košarke mogu očekivati dinamičan meč pun akcije i neizvesnosti.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter