0
Košarka

VEMBENJAMA GOVORIO O JOKIĆU: Evo kako je Francuz video svoj prvi okršaj sa najboljim košarkašem sveta! (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.23 u 14:55

Mladi košarkaš je fasciniran

Nakon susreta sa Denver Nagetsima, košarkaš San Antonija, Viktor Vembanjama, podelio je svoje utiske sa medijima. Iako su Sparsi doživeli poraz od aktuelnih šampiona NBA lige rezultatom 132:120, mladi francuski igrač pokazao je svoj talenat i doprineo ekipi.

Vembanjama, prvi pik sa prethodnog drafta, istakao se sa impresivnim učinkom od 22 poena, 11 skokova, dve asistencije i čak šest ukradenih lopti. Govoreći o svom prvom susretu sa Nikolom Jokićem, liderom Denver Nagetsa, mladi košarkaš je istakao vrednost dobijenog iskustva.

Naučio sam mnogo. Naučiću još više kada budem gledao video. Mislim da je to iskustvo, ali bilo bi bolje da smo pobedili„, izjavio je Vembanjama, ocenjujući duel sa Jokićem.

Takođe, izrazio je poštovanje prema aktuelnom šampionu, Denver Nagetsima.

Mogu da vidim zašto su osvojili. To je veoma izbalansiran tim, čini mi se da se dobro poznaju. To je veliki izazov. Svaki put kada budemo igrali sa njima, biće to meč velikog intenziteta. Ono što je lepo kod njih je da svako zna svoju ulogu„, dodao je Vembanjama.

Iako je poraz uvek težak, Vembanjama je pokazao svoj talenat i posvećenost, obećavajuću svetlu budućnost San Antonija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter