3
Evroliga
teodosic crvena zvezda sferopulos

FOTO: Starsport

VAŽNE VESTI ZA DELIJE: Crvena zvezda pušta karte za utakmicu sa Efesom!

Objavljeno: 27.11.23 u 14:33

Šansa za one koji nisu kupili sezonske ulaznice

Košarkaši Crvene zvezde pripremaju se za uzbuđujući duel protiv Anadolu Efesa u okviru 11. kola Evrolige, a povodom ovog susreta, crveno-beli su otvorili prodaju karata za svoje navijače koji nisu kupili sezonske ulaznice tokom leta.

Crvena zvezda će otvoriti decembar mesec sa sedam utakmica, od kojih će tri biti odigrane pred domaćim navijačima u Beogradu. Prva u nizu je borba sa ekipom Anadolu Efesa, a klub je najavio povoljne cene karata kako bi omogućio što većem broju navijača da prisustvuje ovom spektaklu.

Najjeftinije ulaznice za ovaj meč koštaju 1.300 dinara, pokrivajući nivo 400 i bok, dok su centar na istom mestu u prodaji za 1.500 dinara. Za one koji žele bolji pregled dešavanja, Tribina B karte su dostupne po ceni od 2.000 dinara, dok su ulaznice za Tribine A, C, D i Parter dostupne po ceni od 3.000 dinara.

Ovom prilikom, Crvena zvezda poziva svoje navijače da podrže svoj omiljeni tim i učestvuju u stvaranju nezaboravnog sportskog iskustva.

1
1

3 Komentara

    • Delija na turskom znači junak iz doba sultana Murata. Naravno ovi naši papci to ne znaju nego se još ponose. Znači sad će delije da navijaju protiv svojih, ha, ha! Kakav paradoks!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter