0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Borac Cacak, ABA Liga Nov. 27, 2023. in Belgrade, Serbia. 27.11.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TRENER BORCA ISKREN: ‘Ima mesta gde treba da tražimo svoju šansu!’

Objavljeno: 27.11.23 u 22:20

Realno je sagledao stvari.

Partizan je večeras u okviru ABA lige dočekao i veoma ubedljivo savladao ekipu čačanskog Borca. Konačan rezultat bio je 101:56, a nakon poraza svog tima trener Borca rekao je:

‘Pre svega čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi i izuzetnoj igri. Šta reći… Dobra lekcija za nas, da moji igrači vide kako to izgleda kada te neko ozbiljno i u punoj snazi. Partizan ipak igra Evroligi, vidi se razlika i na čemu treba da radimo. Iz svega treba da izvučemo pouke, sigurno je da nam je Tasić mnogo falio u pozicionoj igri. Partizan nam je oduzeo sve gde pokušavamo da gradimo igru, pre svega trčanje. Pogodili su sve, imali su 14/27 za tri poena, imali su par igrača sa stoprocentnim učinkom. Nije bilo skoka, ni šanse da trčimo. U pozicionoj igri nismo imali nikakve šanse. Dobro smo otvorili utakmicu, posle toga smo se raspali, ali dobro… Da znamo gde nam je mesto, da gledamo realno stvari, imamo mesta gde treba da tražimo svoju šansu. Mi se okrećemo utakmici sa Budućnošću u Čačku, koja je nama važna.’ – rekao je Mijatović.

Borac trenutno u ABA ligi ima učinak od četiri pobede i pet poraza, što ih za sada drži podalje od opasne zone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter