0
Evrokupovi

FOTO: Starspsort

NAVIJAČI ZVEZDE OVO MORAJU DA ZNAJU: Svi detalji sa instrukcijama za odlučujući meč u Bernu!

Objavljeno: 27.11.23 u 15:20

Sigurno će biti dosta Delija u Švajcarskoj

Fudbaleri Crvene zvezde se pripremaju za susret sa Jang Bojsom u Bernu, sutra od 21.00 časova, u okviru petog kola Lige šampiona. S obzirom na veliko interesovanje navijača za ovaj ključni meč, klub želi da informiše svoje pristalice o važnim instrukcijama kako bi poseta protekla bezbedno.

Tačka okupljanja za Delije je „Kornhaus and Schmiedenplatz“ u centru grada Berna, gde se nalazi niz restorana i barova. Autobuski i minibuski dolasci biće usmereni na tačno označena parkirališta u blizini stadiona, dok su navijačke šetnje generalno zabranjene u gradu Bernu.

U cilju očuvanja reda i bezbednosti, zabranjeni su svi oblici političkih poruka ili podsticanja na nasilje na transparentima, zastavama ili odeći. Osim zastava zemalja čiji klubovi učestvuju u utakmici, neće biti dozvoljene druge nacionalne zastave.

Dolazak i odlazak vozom se preporučuje preko zvanične železničke stanice Bern-Vankdorf, koja je blizu stadiona i dobro povezana sa glavnom železničkom stanicom u Bernu. Navijači koji dolaze automobilima treba da koriste samo označena parking mesta, a može se koristiti javni prevoz, uključujući autobus br. 20 do stanice Wyler i više vozova od glavne železničke stanice do Bern-Wankdorf.

Klub podseća navijače da prate putokaze i uputstva saobraćajnih službenika, s obzirom na ograničen broj parking mesta. Gostujući sektor na stadionu se pristupa kroz ulicu Sempachstrasse sa severne strane, sa ulazima na stadion oznacenim kao B12-B15. Kapije stadiona se otvaraju u 19 časova, te se sve pristalice pozivaju da dođu na vreme kako bi pravovremeno ušle na stadion.

Ukoliko navijačima bilo kada zatreba pomoć ili imaju pitanje, uniformisani službenici Dijalog grupe kantonalne policije Bern (prepoznatljivi po neonsko narandžastim prslucima) i kontakt osobe za navijače (u neonsko plavom prsluku) rado će pružiti informacije i podršku.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter