0
AdmiralBet ABA Liga

Partizan - Borac Cacak, ABA Liga Nov. 27, 2023. in Belgrade, Serbia. 27.11.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MOĆNO PRVO POLUVREME PARTIZANA OSTAVILO BORAC U DEBELOM MINUSU: Raspoloženi ‘crno-beli’ već imaju pobedu u džepu!

Objavljeno: 27.11.23 u 20:48

Sjajna partija Partizana u prvom poluvremenu.

U okviru ABA lige večeras su se sastale ekipe beogradskog Partizana i čačanskog Borca. Podrška navijača u velikoj meri je večeras izostala kada govorim o brojkama. Bila je ovo veoma bitna utakmica za ‘crno-bele’, jer su u prethodnom kolu ABA lige pretrpeli poraz od Cedevita Olimpije u Ljubljani.

Partizan – Borac Cacak, ABA Liga Nov. 27, 2023. in Belgrade, Serbia. 27.11.2023
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Partizan je krenuo dosta dobro, ali je Borac uspeo da uhvati ‘ritam’ koji su držali crno-beli i uhvate priključak. Međutim jasno je bilo da neće moći zadugo da isprate ekipu Željka Obradovića, koja je igrala dosta dobro u napadu, a odbrana se polako ‘zatezala’, kako je utakmica odmicala.

Partizan – Borac Cacak, ABA Liga Nov. 27, 2023. in Belgrade, Serbia. 27.11.2023
photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Već u ranom periodu druge deonice Partizan je stigao do dvocifrene prednosti, koja je uglavnom rasla kako su prolazili minuti. Borcu je napad potpuno stao u drugoj deonici i bilo je jasno da oni više ne mogu da se vrate u ovaj meč. Na poluvreme se otišlo rezultatom 55:29.

 

 

 

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter