0
Evrokupovi

FOTO. FK Crvena zvezda

IVANIĆ JASAN PRED MEČ SEZONE: Remi deluje kao bolji po nas, ali mi uvek idemo na pobedu!

Objavljeno: 27.11.23 u 19:35

Ponajbolji igrač crveno-belih jasan pred utakmicu.

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 21 čas igraju možda i ključnu utakmicu u grupnoj fazi Lige šampiona protiv Jang bojsa.

Pobednik ovog duela gotovo sigurno u džepu ima proleće u Ligi Evrope.

Na konferencije za medije, Mirko Ivanić je bio jasan.

„Jedva smo čekali gostovanje u Bernu, gde ćemo pokušati da izborimo plasman u Ligu Evrope. Vredno smo radili i trenirali, te smo u potpunosti spremni za sutrašnju utakmicu“, rekao je Ivanić i dodao:

„Teren ovde je veoma brz, još je brži kada pada kiša, ali nema izgovora, igrali smo već mečeve na ovakvoj podlozi. Imamo dovoljno iskustva i pre četiri godina smo upravo ovde ostvarili pozitivan rezultat, a verujem da ćemo se na veštačku travu brzo prilagoditi i da nam neće predstavljati problem“.

„Odgovara mi i pozicija centralnog veznog i levog krila, ali nije na meni da biram. Uvek prepuštam šefu da sprovodi svoje vizije, ali mogu reći da mi obe pozicije leže“.

Prethodna tri susreta sutrašnjih rivala završena su remijima, od kojih dva rezultatom 2:2.

„U ovom trenutku mi deluje da bi rezultat 2:2 bio bolji po nas. Ne bih voleo da prizivam rezultate, jer na svakoj utakmici idemo na pobedu, bez obzira na to ko je preko puta, tako ćemo i sutra želeti pobedu i nadamo se da ćemo je ostvariti“, zaključio je Ivanić.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter